ISOLATIE VRIEZENVEEN

ISOLATIE IN VRIEZENVEEN

Uw woning laten isoleren in Vriezenveen? ISO Isolatie is uw isolatiespecialist in Vriezenveen als het gaat om spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder hoge kwaliteitsnormen van Insula Certificering. Als erkend isolatiebedrijf met gekwalificeerde medewerkers bieden wij voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

WARM IN DE WINTER, KOEL IN DE ZOMER?

Het goed isoleren van uw woning zorgt ervoor dat de warmte in uw woning blijft. Doordat de warmte langer in uw woning blijft, kan de thermostaat een paar graden lager gezet worden en geniet u van meer wooncomfort. Wist u dat isoleren twee kanten uit werkt? In de zomer houdt u de woning namelijk veel koeler doordat u de warmte buiten de woning houdt. Dat is toch een win-winsituatie? Ook opzoek naar isolatie in Vriezenveen, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

ISDE SUBSIDIE OP ISOLATIE IN VRIEZENVEEN

Sinds 2021 wordt er subsidie verstrekt op woningisolatie aan inwoners in de gemeente Vriezenveen. Juist nú is het mogelijk om als inwoner van Vriezenveen voordelig te gaan verduurzamen met dank aan deze subsidie. Let op: U dient wel twee isolerende maatregelen uit te laten voeren door een erkend isolatiebedrijf om in aanmerking te komen voor deze subsidieregeling. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Een van onze adviseurs komt geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Plan hier uw gratis adviesgesprek in als inwoner van Vriezenveen.

SPOUWMUURISOLATIE IN VRIEZENVEEN

Veel woningen in Vriezenveen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1975 hebben geen spouwmuurisolatie. Dit houdt in dat er nog veel verbetering aan uw woning mogelijk is. Want met spouwmuurisolatie bespaart u al snel tot 30% op uw energierekening. Daarnaast geniet u ook van veel meer wooncomfort doordat er geen koude trek meer door uw woning gaat.

ISOLATIEMATERIALEN SPOUWMUURISOLATIE

MINERALE INBLAASWOL

Dit is een minerale glaswol, en veruit het beste product voor spouwmuurisolatie. Ursa wol garandeert dat de isolatiewaarde constant blijft en vochtdoorslag uitgesloten is.

 • Hoge isolatiewaarde 
 • Toepasbaar vanaf 4 cm spouwdiepte

HR++ EPS PARELS

EPS Parels zijn kleine bolletjes die voor 98% uit lucht en voor 2% uit polystyreen bestaan. Het grafiet om de bolletjes garandeert dat de isolatiewaarde constant blijft en dat vochtdoorslag uitgesloten is.

 • Hoge isolatiewaarde 
 • Toepasbaar vanaf 3 cm spouwdiepte

DAKISOLATIE IN VRIEZENVEEN

Een warmer huis en toch een lagere energierekening. En het is ook nog beter voor het milieu. Een goed idee dus, je dak isoleren. Zelfs als er al een dunne isolatielaag in zit. Maar hoe pak je het aan? Wat kost het, wat levert het op en waar vind je een betrouwbaar bedrijf? ISO Isolatie is een erkend isolatiebedrijf en beschikt over de juiste certificaten om als betrouwbare partij de isolatiewerkzaamheden voor u uit te voeren.

MEER WOONCOMFORT

Maar er zijn meer voordelen dan alleen energiebesparing. Met een geïsoleerd dak voelt je huis prettiger aan. Zie het als een dikke deken die je over je dak legt: de kou van buiten komt er niet doorheen en onder de deken blijft het lekker warm. Ook stoot je minder broeikasgassen uit, omdat je minder gas verbruikt. Goed voor het klimaat dus!

IS UW DAK AL GEÏSOLEERD?

Check het bouwjaar:

 • Is uw huis voor 1975 gebouwd? Bij de bouw is geen isolatie aangebracht. Misschien heeft één van de bewoners het dak daarna geïsoleerd. Vaak is dat een dunne laag van 3 tot 5 centimeter die matige isolatie geeft.

 • Is uw huis tussen 1975 en 1992 gebouwd? Dan heeft het bij de bouw waarschijnlijk een matige isolatielaag van 3 tot 5 centimeter meegekregen. Misschien heeft een bewoner het daarna nog beter geïsoleerd.

 • Is uw huis gebouwd in 1992 of later? Dan heeft het bij de bouw redelijke tot goede isolatie meegekregen (8 tot 10 centimeter of meer). Deze isolatie hoeft u niet te verbeteren.

ISOLATIEMATERIALEN DAKISOLATIE

PIF ISOLATIEFOLIE

Innovatieve, hoogwaardige folie afgewisseld met luchtkussens. De luchtkussens tussen de lagen isolatiefolie zorgen voor minder warmteverlies. (10cm)

 • Hoge isolatiewaarde
 • Milieuvriendelijk
 • Sterk materiaal
 • Lange levensduur

ISO HR++ ISOLATIESCHUIM

Hoogwaardig isolatieschuim van polyurethaan, dat door de gesloten celstructuur zowel isolerende als vochtwerende eigenschappen heeft. (9,5cm)
 • Hoge isolatiewaarde
 • Vochtwerende eigenschappen
 • Naadloze afdichting
 • Lange levensduur

VLOERISOLATIE IN VRIEZENVEEN

Vloerisolatie is een van de meest gewaardeerde isolatiemethodes. Heel begrijpelijk, want na vloerisolatie voelt uw vloer direct warmer aan. En u krijgt niet alleen warme voeten, u bespaart ook nog eens op uw energiekosten en uw CO₂-uitstoot. Wist u dat de meeste huizen veel warmte verliezen via de vloer? Vloerisolatie stopt dit onnodige energieverlies. ​Kies ook voor vloerisolatie en verdien uw investering al in 7 jaar terug. Dat is 7% rendement! Met de ​subsidieregeling​ wordt het al helemáál aantrekkelijk. Start vandaag nog met energie besparen.

ISOLATIEMATERIALEN VLOERISOLATIE

PIF ISOLATIEFOLIE

Innovatieve, hoogwaardige folie afgewisseld met luchtkussens. De luchtkussens tussen de lagen isolatiefolie zorgen voor minder warmteverlies. (10cm)

 • Hoge isolatiewaarde
 • Milieuvriendelijk
 • Sterk materiaal
 • Lange levensduur

ISO HR++ ISOLATIESCHUIM

Hoogwaardig isolatieschuim van polyurethaan, dat door de gesloten celstructuur zowel isolerende als vochtwerende eigenschappen heeft. (9,5cm)
 • Hoge isolatiewaarde
 • Vochtwerende eigenschappen
 • Naadloze afdichting
 • Lange levensduur

BODEMISOLATIE IN VRIEZENVEEN

Bij bodemisolatie ligt er een laag isolatiemateriaal op de bodem van je kruipruimte. Daarmee bespaar je energie, maar minder dan met vloerisolatie.

LAST VAN VOCHTPROBLEMEN?

Last van een vochtige vloer of woning? Het zou zomaar kunnen dat een natte of vochtige kruipruimte hier de oorzaak van is. Wanneer een kruipruimte erg nat is dan kan het vocht door de vloer uw woning intrekken. Met bodemisolatie (of kruipruimte-isolatie) van ISO Isolatie weert u het vocht uit de woning en verbetert uw leefklimaat. Bodemisolatie wordt uitgevoerd met HR++ EPS ISO Parels.

ISOLATIEMATERIALEN BODEMISOLATIE

HR++ EPS ISO Parels

EPS-parels zijn kleine bolletjes die voor 98% uit lucht en voor 2% uit polystyreen bestaan. Garandeert een hoge isolatiewaarde met hoge kwaliteitseisen.

 • Gegarandeerd hoge isolatiewaarde 
 • Milieuvriendelijk